Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ پاسدار «مهران طیران» روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در اجرای این طرح مساجد، محور عمل قرار گرفته اند و قرار است مساجد بسته های معیشتی را تهیه ، تکمیل و توزیع کنند.

وی با بیان اینکه با  استفاده از ظرفیت های مردمی این بسته ها تکمیل خواهند شد، اظهار داشت: نگاه اجرای رزمایش کمک های مومنانه از نهادی به سمت مردمی رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: تجربه نشان داده زمانیکه مردم به موضوعی ورود کنند آن موضوع  همچون رفع مشکلات  زلزله کرمانشاه مرتفع می شود.

پیش بینی تهیه و تکمیل بیش از ۴۷ هزار بسته معیشتی

طیران با اشاره به اینکه در استان البرز ۶۱۰ مسجد فعال وجود دارد، افزود: بر همین اساس برای هر مسجد برنامه ریزی شده تا بین ۴۰ تا ۵۰ بسته داده شود تا در این اماکن تکمیل شوند.

وی تصریح کرد: پیش بینی می شود در ماه مبارک رمضان بیش از ۴۷ هزار بسته معیشتی تکمیل و بین نیازمندان و آسیب دیدگان از کرونا توزیع شود.

توزیع بسته های معیشتی بین سرایداران مدارس البرز

رییس بسیج سازندگی استان البرز در ادامه با اشاره به اینکه برای ماه مبارک رمضان در توزیع بسته های معیشتی نگاه قشری نیز داریم، گفت: در ماه مبارک رمضان هفته کارگر را پیش رو داریم که با استفاده از ظرفیت های موجود صنایع و شرکت های تولیدی، بین کارگران نیازمند و زنان سرپرست خانوار بسته معیشتی توزیع می شود.

وی افزود: همچنین هفته معلم با ماه مبارک رمضان مصادف شده که در این هفته با استفاده از بسیج ظرفیت فرهنگیان، نیروهای خدماتی و سرایداری مدارس کمک مومنانه دریافت خواهند کرد.

طیران یادآور شد: با استفاده از ظرفیت بسیج ادارات نیز رزمایش مومنانه در سطح ادارات با مشارکت کارمندان و دستگاه ها برای قشر کارمندان نیازمند اجرا می شود.

سال گذشته بیش از ۲۵۴ هزار بسته معیشتی در قالب طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در البرز توزیع شد.

برچسب‌ها مسجد سازمان بسیج سازندگی بسته معیشتی استان البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مسجد سازمان بسیج سازندگی بسته معیشتی مسجد سازمان بسیج سازندگی بسته معیشتی استان البرز ماه مبارک رمضان بسته معیشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۷۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، مهدی عسگری با اشاره به موضوع مردمی سازی اقتصاد، گفت: نام‌گذاری ۱۶سال، به عناوین اقتصادی، نشانه‌ی آن است که باوجود تثبیت انقلاب سیاسی، تاکنون انقلاب اقتصادی به ثمر نرسیده است.   نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: انقلاب اسلامی، بر پایه نقش مردم در اداره امور استوار شد، اما به دلیل تداوم سیاست‌های اقتصاد_سرمایه‌داری و نسخه‌های معیوب و ناقص وارداتی، نقش مردم در اقتصاد، حداقلی بوده و همچنان شاهد شکاف طبقاتی و بی‌عدالتی در توزیع منابع عمومی هستیم.   وی افزود: در اقتصاد مردمی تمرکز ثروت نباید در اختیار عده‌ای خاص باشد تا اقلیت اشراف بتوانند با استثمار نیروی کار و ایجاد انحصار و رانت و به قیمت غارت سفره‌ی مردم، به سود‌های سرشار برسند.   عسگری تصریح کرد: مردمی‌سازی واقعی اقتصاد، یعنی در اختیار قراردادن ابزار‌های تولید، بصورت عادلانه به مردم، یعنی حذف نابرابری، تبعیض و رانت‌خواری، یعنی توزیع عادلانه فرصت‌ها و امکانات کشور برای تولید و تجارت.

دیگر خبرها

  • فراهم کردن بستر رشد مهارتی و انگیزشی کارگران از اولویت‌های ما است
  • استفاده از نیروهای مردمی فرصتی طلایی/ باید از مسوولان مطالبه کنیم
  • استاندار البرز از پروژه ادامه بلوار ماهان بازدید کرد
  • ظرفیت های مردمی در اجرای طرح نماد بکارگیری شود
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار
  • ٢٦ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • ۲۶ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید
  • افزایش ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان زنجانی